Technická analýza na akciových trzích - Svobodová, Jana; Brada, Jaroslav, 1964-; Havel, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je aplikace vybraných metod technické analýzy ze skupiny technických indikátorů. Analýza je provedena za půlroční období od 1. června 2019 do 31. prosince 2019 na 3 akciových titulech a na akciovém indexu. V první části práce jsou shrnuty základní principy a metody technické analýzy a také její vývoj a historie. Ve druhé části práce se věnuji praktické využitelnosti metod technické analýzy a aplikuji teorii z první části na akciových trzích.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses