Auditorské postupy při ověřování účetní závěrky - Ali, Ferial; Müllerová, Libuše, 1945-; Králíček, Vladimír, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce se zabývá auditorskými postupy při ověřování účetní závěrky společnosti. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Obsahem teoretické části jsou základní pojmy spojené s auditem účetní závěrky, historický vývoj auditu a legislativy na území České republiky, vymezení druhů auditu, definování cílů a funkcí auditu účetní závěrky. V teoretické části práce se také věnuje vymezení auditorských postupů a analýze celého procesu od přijetí zakázky po vydání auditorského výroku. Obsahem praktické části diplomové práce je vysvětlení postupu auditu účetní závěrky na konkrétně vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses