Komparace daňových slev a odpočtů v České republice, ve Francii a Finsku - Hofmanová, Nikola (2020)
Bakalářská práce se věnuje srovnání daňových slev a odpočtů v České republice, Francii a ve Finsku. Obsahem je stručný popis daně z příjmu fyzických osob ve všech zemích. Obsah je rozdělen do čtyř hlavních kapitol. V první kapitole je analyzována Česká republika, kde jsou blíže specifikovány daňové odpočty a slevy na dani. Předmětem druhé kapitoly je stejným způsobem vyobrazena Francie se zaměřením na již zmíněné prvky daně. Třetí kapitola je věnována Finsku. Čtvrtá kapitola představuje výslednou komparaci vlastních výsledků, získaných z teoretické analýzy.