Komparace daňových slev a odpočtů v České republice, ve Francii a Finsku - Hofmanová, Nikola; Finardi, Savina; Petružálková, Mona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce se věnuje srovnání daňových slev a odpočtů v České republice, Francii a ve Finsku. Obsahem je stručný popis daně z příjmu fyzických osob ve všech zemích. Obsah je rozdělen do čtyř hlavních kapitol. V první kapitole je analyzována Česká republika, kde jsou blíže specifikovány daňové odpočty a slevy na dani. Předmětem druhé kapitoly je stejným způsobem vyobrazena Francie se zaměřením na již zmíněné prvky daně. Třetí kapitola je věnována Finsku. Čtvrtá kapitola představuje výslednou komparaci vlastních výsledků, získaných z teoretické analýzy.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses