E health - Falatová, Dominika (2020)
Elektronizácia zasahuje do každej oblasti v našom živote. Trendu elektronizácie sa nevyhlo ani zdravotníctvo. Táto práca je zameraná na rozvoj elektronických služieb v zdravotníctve. Popisuje rozvoj elektronického zdravotníctva v Českej republike a vSlovenskej republike. Analyzuje silné aslabé stránky implementácie eHealth. Zaoberá sa financovaním elektronického zdravotníctva a jeho hodnotením pomocou nákladovo úžitkových metód.