E health - Falatová, Dominika; Maaytová, Alena; Havlík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Elektronizácia zasahuje do každej oblasti v našom živote. Trendu elektronizácie sa nevyhlo ani zdravotníctvo. Táto práca je zameraná na rozvoj elektronických služieb v zdravotníctve. Popisuje rozvoj elektronického zdravotníctva v Českej republike a vSlovenskej republike. Analyzuje silné aslabé stránky implementácie eHealth. Zaoberá sa financovaním elektronického zdravotníctva a jeho hodnotením pomocou nákladovo úžitkových metód.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses