Analýza investiční příležitosti v oblasti obnovitelných zdrojů - Skirčák, František (2020)
Práce analyzuje aktuální stav využití obnovitelných zdrojů v ČR obecně, včetně systému podpory obnovitelných zdrojů ze strany státu. V praktické části přináší pohled na zhodnocení výhodnosti již existujícího větrného parku s instalovaným výkonem 18 MW. Výsledek naznačuje, že za současných ekonomických a právních podmínek platných k 1.1.2020 je realizovaný projekt ekonomicky zajímavý a rentabilní.