Analýza investiční příležitosti v oblasti obnovitelných zdrojů - Skirčák, František; Huňáček, Pavel; Horák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Práce analyzuje aktuální stav využití obnovitelných zdrojů v ČR obecně, včetně systému podpory obnovitelných zdrojů ze strany státu. V praktické části přináší pohled na zhodnocení výhodnosti již existujícího větrného parku s instalovaným výkonem 18 MW. Výsledek naznačuje, že za současných ekonomických a právních podmínek platných k 1.1.2020 je realizovaný projekt ekonomicky zajímavý a rentabilní.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses