Finanční analýza společnosti na libovolné téma - Vykopalová, Lucie; Huňáček, Pavel; Tučková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti Bobcat CZ, a.s. mezi lety 2014 a 2018 prostřednictvím elementárních metod finanční analýzy. Informace byly čerpány z veřejně dostupných dat a z interních zdrojů společnosti.Práce se skládá z několika částí. Úvodní část představuje společnost a konkurenci, následná část popisuje finanční analýzu a její využití. Analytické části práce se zaměřují na analýzu absolutních a poměrových ukazatelů. Závěr práce se věnuje zhodnocení celkové finanční situace pomocí komplexních modelů.
Vedoucí práce: Pavel Huňáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses