Ekonomické faktory ovlivňující popularitu vlády v České republice - Rolínek, Tadeáš; Pavel, Jan, 1978-; Tománková, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Předmětem práce je závislost popularity vlády České republiky na ekonomických faktorech. Cílem je sestavení regresních modelů jednotlivých vlád od roku 1996 zkoumajících závislost důvěry vládě vyjádřené v rámci průzkumů veřejného mínění a ekonomických ukazatelů míry nezaměstnanosti a růstu cenové hladiny. Závěrem práce je nalezení závislosti s překvapivými výsledky.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses