Finanční analýza Pekárny a cukrárny Klatovy, a. s. - Dang, Thu Ha (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Pekárny a cukrárny Klatovy, a. s. v letech 2014-2018. Cílem je zhodnotit finanční situaci podniku a porovnat ji s obdobnými podniky.Práce je rozdělena do tří částí. V první části je představena analyzovaná společnost. Druhá část se zabývá pekárenským trhem v České republice a poslední část vysvětluje vybrané ukazatele finanční analýzy, na které jsou aplikovány jednotlivé metody s následnou interpretací.