Finanční analýza Pekárny a cukrárny Klatovy, a. s. - Dang, Thu Ha; Heršálek, Petr; Václav, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Pekárny a cukrárny Klatovy, a. s. v letech 2014-2018. Cílem je zhodnotit finanční situaci podniku a porovnat ji s obdobnými podniky.Práce je rozdělena do tří částí. V první části je představena analyzovaná společnost. Druhá část se zabývá pekárenským trhem v České republice a poslední část vysvětluje vybrané ukazatele finanční analýzy, na které jsou aplikovány jednotlivé metody s následnou interpretací.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses