Finanční analýza Nobilis Tilia s.r.o. - Poláková, Andrea (2020)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza podniku Nobilis Tilia s.r.o. Analyzovaným obdobím jsou roky 2014 až 2018. Práce propojuje metodickou i praktickou část, analýze je podrobena jak hlavní analyzovaná firma, tak její konkurenti. V závěru je pak provedeno zhodnocení výsledků finanční analýzy.