Finanční analýza Nobilis Tilia s.r.o. - Poláková, Andrea; Heršálek, Petr; Kodl, Matyáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza podniku Nobilis Tilia s.r.o. Analyzovaným obdobím jsou roky 2014 až 2018. Práce propojuje metodickou i praktickou část, analýze je podrobena jak hlavní analyzovaná firma, tak její konkurenti. V závěru je pak provedeno zhodnocení výsledků finanční analýzy.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses