Vývoj FinTech společností v ČR a Rusku v letech 2010-2020 - Bezrukova, Margarita; Radová, Jarmila; Budkov, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu odvětví finančních technologií v České republice a v Rusku. Zkoumá jednotlivé Fintech společností a nová technologická řešení implementována do finančního sektoru. Cílem této práce je vyhodnocení současné situace v odvětví z hlediska legislativní úpravy, vývojového potenciálu a konkurenceschopnosti vůči tradičním finančním institucím. Tato práce konkrétně se soustředí na technologické inovace, využívané v oblasti finančních služeb, a vybrané společnosti působící v odvětví Fintech v ČR a Rusku.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses