Finanční analýza Dopravního podniku města České Budějovice, a. s. - Schuster, Pavel; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce si dává za cíl zjistit stav finančního zdraví a celkovou hospodářskou situaci společnosti Dopravní podnik města České Budějovice, a. s. a to za pomocí vybraných metod a postupů finanční analýzy. Vypočtené hodnoty jsou srovnávány se třemi dopravními podniky z měst s podobným počtem obyvatel, jako mají České Budějovice.Bakalářská práce zahrnuje jak teoretické vymezení problematiky finanční analýzy, tak samotné praktické použití vybraných metod analýzy. Závěr práce shrnuje dosažené výsledky.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses