Podnikatelský plán - Hájíčková, Katka (2020)
V této bakalářské práci se zaměřuji na vypracování podnikatelského plánu pro novou firmu Vrijgezellenfeest, která organizuje nizozemské rozlučky se svobodou v Praze. Nejprve si v teoretické části nastíním a přiblížím určité metody, které následně v praktické části využiju a aplikuju na uvedenou firmu, kterou představím a vysvětlím podstatu a způsob jejího podnikání. Za pomoci různých metodik, jako je analýza konkurence, SWOT analýza aj., vytvářím plán a zjišťuji jeho realizovatelnost a životaschopnost.