Podnikatelský plán - Hájíčková, Katka; Khelerová, Vladimíra, 1961-; vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
V této bakalářské práci se zaměřuji na vypracování podnikatelského plánu pro novou firmu Vrijgezellenfeest, která organizuje nizozemské rozlučky se svobodou v Praze. Nejprve si v teoretické části nastíním a přiblížím určité metody, které následně v praktické části využiju a aplikuju na uvedenou firmu, kterou představím a vysvětlím podstatu a způsob jejího podnikání. Za pomoci různých metodik, jako je analýza konkurence, SWOT analýza aj., vytvářím plán a zjišťuji jeho realizovatelnost a životaschopnost.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses