Zálohy v podvojném účetnictví a dle zákona o DPH - Jakoubek, Filip; Hospodka, Jan; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Bakalářská práce pojednává o problematice využití záloh v podvojném účetnictví dle Českých účetních standardů a zákona o dani z přidané hodnoty. Věnuje se rozdílnému využití zálohových faktur a daňových dokladů. V teoretické části se čtenář seznámí se základními pojmy pro dobrou orientaci v tématu. Praktická část obsahuje komentované příklady, na kterých je poukázána běžná praxe. Cílem práce je ucelený přehled možností využívání záloh v podvojném účetnictví dle Českých účetních standardů a zákona o dani z přidané hodnoty.
Vedoucí práce: Jan Hospodka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses