Finanční analýza Barrandov Televizní Studio, a.s. - Jiřinec, Dominik; Mašek, Jakub; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Podstatou této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti BARRANDOV TELEVIZNÍ STUDIO, a.s. pro období 2012–2016 ke zjištění celkového zdraví společnosti.Celá práce je rozdělena do několika částí. Ze začátku této práce jsem se zaměřil na teoretický popis finanční analýzy jako takové. V další části jsem popsal vybranou společnost a provedl na ni horizontální a vertikální analýzu rozvahy a výkazu zisku a ztráty. V následující části jsem představil konkurenci, se kterou byla společnost srovnávána a následně jsem provedl finanční analýzu pomocí poměrových ukazatelů, které jsem vždy nejprve teoreticky představil. Na závěr jsou shrnuty zjištěné výsledky a zhodnocení toho, jak si společnost ve sledovaném období vedla.
Vedoucí práce: Jakub Mašek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses