Daňová evidence a účetnictví individuálního podnikatele - Leová, Minh Ngoc; Hospodka, Jan; Šindelář, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Práce se zaměřuje na dvě možnosti zachycení hospodářské činnosti individuálního podnikatele, a to na daňovou evidenci a účetnictví. V teoretické části je definováno, kdo je to podnikatel, jaký je proces zahájení podnikatelské činnosti, registrační povinnosti po zahájení podnikání a další způsoby zachycení hospodářské činnosti podnikatele. Dále jsou vymezeny základní principy, zásady a postupy při vedení daňové evidence a účetnictví. Práce je zakončena komplexním příkladem, který je ukázkou využití uvedených způsobů evidence hospodářské činnosti v praxi.
Vedoucí práce: Jan Hospodka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses