Zahraniční veletrh jako nástroj k mezinárodní expanzi české firmy - Krejčíková, Veronika; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Společnosti skupiny MEGA začaly s účastí na veletrzích v roce 2014. Diplomová práce se zabývá problematikou expanze této české společnosti na zahraniční trhy prostřednictvím veletrhů. Společnost se účastní převážně evropských veletrhů, kde se snaží prosadit své jméno a prorazit do podvědomí zákazníků. Hlav-ním cílem této práce je analyzovat tuto problematiku a zabývat se nástroji, které může firma využít s důrazem na oblast propagace. Tato práce si dává za cíl nastudovat problematiku efektivity zahraniční veletrhů jako propagačního nástroje podporujícího expanzi firmy na mezinárodní trhy. Také zkoumá pozici této společnosti po účasti na veletrhu. Data uvedená v této práci se vztahují k letům 2013–2020.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses