Podnikatelský plán - Koleňáková, Dagmar (2020)
Cílem práce „Podnikatelský plán“ je vytvoření podnikatelského záměru na založení nového podniku, konkrétně cukrárny v Indonésii na ostrově Bali. První část objasňuje, co je zapotřebí k založení a provozu takové firmy. Ve druhé části je konkrétní podnikatelský plán, společně s finančním plánem. Práce rovněž obsahu sociologický/marketingový výzkum ve formě dotazníku.