Podnikatelský plán - Koleňáková, Dagmar; Fiala, Roman, 1981-; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2020)
Cílem práce „Podnikatelský plán“ je vytvoření podnikatelského záměru na založení nového podniku, konkrétně cukrárny v Indonésii na ostrově Bali. První část objasňuje, co je zapotřebí k založení a provozu takové firmy. Ve druhé části je konkrétní podnikatelský plán, společně s finančním plánem. Práce rovněž obsahu sociologický/marketingový výzkum ve formě dotazníku.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses