Dům Dačického v Kutné Hoře - případová studie interpretace kulturního dědictví - Slavíková, Tereza; Jarolímková, Liběna; Štemberk, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Diplomová práce se zabývá interpretací kulturního dědictví v prostředí Dačického domu v Kutné Hoře. Zaměřuje se na celkové zhodnocení interpretace z ekonomického pohledu a z pohledu poskytovatele. K analýze byly využity dostupné interní dokumenty, rozhovory s manažerkou Centra, stejně tak osobní návštěva a zkušenosti autorky. Práce je dělena do třech hlavních částí. V první a druhé kapitole jsou nejprve představena témata cestovního ruchu a interpretace. Třetí kapitola se podrobně věnuje celému objektu, provádí expozicí, představuje formy interpretace a náklady na interpretaci. Poslední kapitola hodnotí interpretaci z několika možných pohledů.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses