Vícenásobná úloha obchodního cestujícího a její řešení - Srnec, František (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vícenásobnou úlohou obchodního cestujícího a jejím řešením. Cílem práce je popsat vícenásobnou úlohy obchodního cestujícího a její modifikace, základní algoritmy a heuristiky řešení. Bakalářská práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V první části jsou shrnuty poznatky z literatury a nastaveno teoretické zázemí práce. Následuje výčet některých konkrétních úloh, jejichž řešení se zaměřovalo na vícenásobnou úlohu obchodního cestujícího. Praktická část je zaměřena na pozorování faktorů ovlivňujících výpočet v solveru OR-Tools.