Vícenásobná úloha obchodního cestujícího a její řešení - Srnec, František; Jablonský, Josef, 1955-; Zýková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá vícenásobnou úlohou obchodního cestujícího a jejím řešením. Cílem práce je popsat vícenásobnou úlohy obchodního cestujícího a její modifikace, základní algoritmy a heuristiky řešení. Bakalářská práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V první části jsou shrnuty poznatky z literatury a nastaveno teoretické zázemí práce. Následuje výčet některých konkrétních úloh, jejichž řešení se zaměřovalo na vícenásobnou úlohu obchodního cestujícího. Praktická část je zaměřena na pozorování faktorů ovlivňujících výpočet v solveru OR-Tools.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses