Analýza komunikační strategie značky Swarovski - Kiseleva, Nataliya (2020)
Práce se zabývá posouzením komunikačního mixu na příkladu rodinné společnosti Swarovski. Práce je zaměřena především na komunikační strategii, kterou podnik využívá při oslovení svých zákazníků a při vstupu na nové trhy. Po provedení příslušných analýz, kterými je analýza hlavního konkurenta na trhu se šperky a SWOT-analýza společnosti Swarovski, budou navržena vhodná vylepšení v oblasti komunikační strategie značky Swarovski.