Společenská odpovědnost firem v EU - Reitingerová, Marie; Vlčková, Jana; Proch, Dominik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem bakalářské práce bylo přiblížit téma společenské odpovědnosti a jejího zakotvení v rámci normativních právních aktů Evropské unie, konkrétně v rámci Směrnice o nefinančním reportingu 2014/95/EU. Poznatky jsou dále aplikovány na konkrétní firmu, Plzeňský Prazdroj a.s. V praktické části práce mapuje konkrétní nefinanční aktivity dané firmy a způsob jejich reportování. Dále práce hodnotí soulad daného reportování s obsahem směrnice a národní legislativy. Hlavními metodami použitými při vypracování byla literární rešerše, analýza a explanace.
Vedoucí práce: Jana Vlčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses