Aplikace pro evidenci a kontaktování kandidátů - Nguyen Trung, Hoa (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vývojem interní aplikace pomocí pro evidenci a kontaktování kandidátů v konkrétní firmě. Frontend aplikace je stavěn na Oracle APEX technologii a backend řešený pomocí PL/SQL v Oracle databázi. Kandidátem se v této práci rozumí potencionální zaměstnanec pro tuto firmu. Cílem práce je detailně specifikovat požadavky na aplikaci, podle těchto požadavků vytvořit návrh aplikace a následně implementovat samotnou aplikaci. Při vývoji je použita metodika vodopádu a celý proces je zakončen ověřením aplikace u zadavatele.