Aplikace pro evidenci a kontaktování kandidátů - Nguyen Trung, Hoa; Palovská, Helena, 1959-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vývojem interní aplikace pomocí pro evidenci a kontaktování kandidátů v konkrétní firmě. Frontend aplikace je stavěn na Oracle APEX technologii a backend řešený pomocí PL/SQL v Oracle databázi. Kandidátem se v této práci rozumí potencionální zaměstnanec pro tuto firmu. Cílem práce je detailně specifikovat požadavky na aplikaci, podle těchto požadavků vytvořit návrh aplikace a následně implementovat samotnou aplikaci. Při vývoji je použita metodika vodopádu a celý proces je zakončen ověřením aplikace u zadavatele.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses