Sekuritizace mezinárodní migrace v projevech Tomia Okamury a Marine Le Pen - Rossová, Maciré; Fleissner, Kamil; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tématem této bakalářské práce je sekuritizace mezinárodní migrace v návaznosti na evropskou migrační krizi, která vrcholila v roce 2015 a stala se jedním z diskutovaných témat. Předmětem bádání jsou výstupy Tomia Okamury a Marine Le Pen v období od roku 2014 až 2016. Projevy byly rozčleněny do tří kategorií na základě jejich kontextu a příjemců sdělení a následně zkoumány dle tří sekuritizačních strategií.
Vedoucí práce: Kamil Fleissner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses