Právní aspekty nabývání nemovitostí ve Španělsku - Kubíková, Hana (2020)
Tato diplomová práce se věnuje právním aspektům nabývání nemovitostí ve Španělsku. Cílem je na základě metody analýzy, syntézy a komparace identifikovat vybrané právní aspekty nabývání nemovitostí ve Španělsku (způsoby nabývání nemovitostí, role notáře v procesu koupě aj.). Práce také porovnává právní úpravy nemovitostí ve Španělsku a v České republice.