Právní aspekty nabývání nemovitostí ve Španělsku - Kubíková, Hana; Grmelová, Nicole, 1975-; Vítková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se věnuje právním aspektům nabývání nemovitostí ve Španělsku. Cílem je na základě metody analýzy, syntézy a komparace identifikovat vybrané právní aspekty nabývání nemovitostí ve Španělsku (způsoby nabývání nemovitostí, role notáře v procesu koupě aj.). Práce také porovnává právní úpravy nemovitostí ve Španělsku a v České republice.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses