Výběr vhodného zahraničního trhu pro společnost Mindpax - Jančaříková, Blanka (2020)
Práce se zaměřuje na společnost Mindpax, která svým řešením pomáhá předcházet hospitalizaci osob trpící bipolární afektivní poruchou či schizofrenií prostřednictvím speciálního náramku a systému na analýzu naměřených dat. Cílem práce je doporučit společnosti Mindpax zahraniční trh v rámci Evropy, kam by mohla úspěšně vstoupit. Tato diplomová práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První kapitola popisuje společnost Mindpax, technologie použité v řešení, bipolární poruchu a schizofrenii, metody vstupu a druhy analýz. Ve druhé kapitole jsou pak analyzována klíčová kritéria pro vstup na zahraniční trh. Třetí kapitola obsahuje vyhodnocení analýzy a také určení potenciálního trhu, kde by společnost Mindpax mohla být se svým řešením úspěšná, čímž je naplněn cíl práce.