Výběr vhodného zahraničního trhu pro společnost Mindpax - Jančaříková, Blanka; Čajka, Radek, 1983-; Zezula, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Práce se zaměřuje na společnost Mindpax, která svým řešením pomáhá předcházet hospitalizaci osob trpící bipolární afektivní poruchou či schizofrenií prostřednictvím speciálního náramku a systému na analýzu naměřených dat. Cílem práce je doporučit společnosti Mindpax zahraniční trh v rámci Evropy, kam by mohla úspěšně vstoupit. Tato diplomová práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První kapitola popisuje společnost Mindpax, technologie použité v řešení, bipolární poruchu a schizofrenii, metody vstupu a druhy analýz. Ve druhé kapitole jsou pak analyzována klíčová kritéria pro vstup na zahraniční trh. Třetí kapitola obsahuje vyhodnocení analýzy a také určení potenciálního trhu, kde by společnost Mindpax mohla být se svým řešením úspěšná, čímž je naplněn cíl práce.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses