Energetická účinnost a energetika 4.0 v Evropské unii - Vrbková, Zuzana; Bič, Josef; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou energetické účinnosti a konceptem Energetika 4.0 se zaměřením na Evropskou unii, přičemž se snaží o zhodnocení vztahu mezi těmito dvěma tématy a určení způsobů, jak Energetika 4.0 může přispět ke zvýšení energetické účinnosti v EU. Práce dochází k závěru, že Energetika 4.0 ze své podstaty přispívá k vyšší energetické účinnosti a nalézá řešení pro zvýšení energetické účinnosti v EU ve třech hlavních oblastech: výrobě, přenosu a distribuci a konečné spotřebě elektrické energie.
Vedoucí práce: Josef Bič
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses