Marketingové komunikace společnosti NuSpring Česká republika - Páleníková, Hana (2020)
Předmětem bakalářské práce jsou Marketingové komunikace společnosti NuSpring Česká republika. V teoretické části práce jsou vymezeny pojmy marketingové a komerční komunikace, jejich nástroje a nové trendy v marketingových komunikacích. V praktické části je představena společnosti NuSpring Česká republika. Byla provedena analýza stávajících forem komunikací, konkurenční analýza a SWOT analýza. Na základě provedených analýz a dotazníkového šetření byly navrhnuty návrhy na vylepšení.