Marketingové komunikace společnosti NuSpring Česká republika - Páleníková, Hana; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Předmětem bakalářské práce jsou Marketingové komunikace společnosti NuSpring Česká republika. V teoretické části práce jsou vymezeny pojmy marketingové a komerční komunikace, jejich nástroje a nové trendy v marketingových komunikacích. V praktické části je představena společnosti NuSpring Česká republika. Byla provedena analýza stávajících forem komunikací, konkurenční analýza a SWOT analýza. Na základě provedených analýz a dotazníkového šetření byly navrhnuty návrhy na vylepšení.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses