Marketingová komunikace vybrané firmy - Kolář, Martin (2020)
Marketingová komunikace je jedním z nejviditelnějších a nejdiskutovanějších nástrojů marketingového mixu s významným vlivem na společnost. Bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací vybrané firmy. Cílem práce bylo zjistit pomocí dotazníkového šetření, jak je firma Primátor a.s. známá mezi spotřebiteli, a jaké má nedostatky v marketingové komunikaci. První část práce je zaměřená na podstatu marketingové komunikace, nástroje komunikačního mixu, jejich definice a cíle, kterých má firma za použití jednotlivých nástrojů dosáhnout. V druhé části je představena samotná firma Primátor a.s. Tato část se zabývá historií firmy, jejími produkty, které jsou rozdělené do patřičných kategorií, dále zde nalezneme ocenění jednotlivých produktů Primátor, a v neposlední řadě také vybrané komunikační nástroje firmy. Třetí část se věnuje dotazníkovému šetření, interpretaci výsledků a návrhům na zlepšení komunikace firmy.