Marketingová strategie firmy Apple na trhu - Moulisová, Kristýna (2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií společnosti Apple jak na domácím, tak i zahraničním trhu. Cílem autora je představit společnost Apple, její marketingové strategie a porovnat ji s konkurencí. Teoretická část této práce se zabývá představením společnosti, její historií a vymezuje pojmy pro dané téma. Praktická část je zaměřena na analýzu marketingové strategie firmy, v neposlední řadě i analýzu SWOT. V závěru práce je obsažen marketingový průzkum trhu ohledně vnímání značky Apple spotřebitelem.