Podnikání obchodního řetězce Decathlon na českém trhu - Kühnel, Radim; Cimler, Petr, 1956-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce řeší zejména marketingové působení obchodní řetězce se sportovním vybavením Decathlon. Práce se dělí na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána značka a marketingový mix. V Praktické části byla pomocí analýzy marketingového mixu a následné SWOT analýzy navržena možná strategie podníkání. Tato práce se opírá o dotazníkové šetření a na základě jeho výsledků byl hodnocen marketingový mix z pohledu zákazníka.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses