Podnikatelský záměr na dovoz alkoholických nápojů z USA - Trachta, Štěpán; Khelerová, Vladimíra, 1961-; vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Cílem této diplomové práce je zpracování podnikatelského záměru na dovoz alkoholických nápojů z USA. Nejprve jsou v teoretické části vysvětleny základní pojmy týkající se tématu diplomové práce. Konkrétně se jedná o pojem podnikatelský záměr a technickoekonomická studie, jejíž součástí jsou dílčí analýzy. Praktická část je věnovánasamotné tvorbě konkrétního podnikatelského záměru včetně analýzy makroprostředí PEST, analýzy pěti konkurenčních sil, marketingového mixu a analýzy SWOT. V závěru práce lze nalézt zhodnocení potenciálu tohoto podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses