Příčiny a meze regulace kryptoměn v EU a USA - Sládek, Petr; Jedlinský, Jakub; Valík, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato práce má za úkol zkoumat motivy vlád, které vedou k regulacím kryptoměn a přiblížit možnosti, kterými tak mohou učinit. Proto se práce nejdříve věnuje otázce, co to jsou kryptoměny. Jsou představeni někteří hlavní zástupci. Dále se práce zaměřuje na konceptyregulace a jejich aplikaci v praxi se zaměřením na EU a USA. Hlavní metodou je analýza dostupných zdrojů.
Vedoucí práce: Jakub Jedlinský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses