Sociální zabezpečení v České republice a Velké Británii - Chalupská, Veronika; Chvátalová, Iva; Brožová, Sandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Bakalářská práce se zabývá sociálním zabezpečením v České republice a Velké Británii a je rozdělena na čtyři hlavní kapitoly. První kapitola je věnována obecnému popisu sociálního zabezpečení a jejímu historickému vývoji více zaměřeného na dané státy. Druhá kapitola podrobně zkoumá některé části sociálního zabezpečení v České republice, zejména zdravotní a nemocenské pojištění. Třetí kapitola se zabývá obdobnému popisu sociálního zabezpečení ve Velké Británii. Poslední kapitola následně komparuje a porovnává předem popsané systémy sociálního zabezpečení obou států.
Vedoucí práce: Iva Fischerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses