Koncept značky BEATA RAJSKA - Michalíčková, Růžena; Král, Petr, 1979-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Luxus, móda, luxusní móda, „haute-couture“, luxusní česká móda, Beata Rajska, vysoká krejčovina
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses