Úprava webové stránky Vakcinace.cz za účelem optimalizace práce v ordinaci - Beran, Jiří (2020)
Cílem této bakalářské práce je přebudovat starý web Vakcinace.cz, který je lékařským centrem pro očkování a cestovní medicínu. Za tímto účelem je práce rozdělena do dvou částí. První část práce je teoretická a vysvětluje, proč jsou webové stránky zapotřebí, jaké je moderní uspořádání webových stránek, jaké právní informace by měly obsahovat o podnikání, marketingový mix 4P ve vztahu k webovým stránkám, SWOT analýza společnosti a její konkurenční prostředí společnosti, dva přístupy k vytváření webových stránek. Tato část také vysvětluje, co je systém pro správu obsahu a ukazuje ty nejoblíbenější. Druhou částí práce je případová studie na základě tvorby nového webu Vakcinace.cz. V této části je vysvětlen proces tvorby nových webové stránky. Obsahuje informace o samotné webové stránce Vakcinace.cz a jejích konkurentech, včetně analýz využívajících různé online nástroje a SWOT analýzy. V závěru, spolu s přehledem práce, jsou uvedeny návrhy pro majitele webových stránek, před a po obrázky starých a nových webových stránek a shrnutí výsledků.