Optimalizace logistických procesů v distribučním centru - Švandová, Kateřina (2020)
Předmětem DP „Optimalizace logistických procesů v distribučním centru“ je identifikace logistických procesů odpovědných za vyskladnění a expedici zboží, jejich analýza a návrh úprav vedoucích ke zlepšení kvality procesů prostřednictvím úprav zejména současného informačního systému. V teoretické části jsou uvedeny informace o procesech, metodách průběžného zlepšování a modelování procesů. Praktická část využívá poznatků z části teoretické a zabývá se analýzou jednotlivých procesů, návrhem jejich zlepšení a ověřením návrhu. Pro povedení analýzy a ověření navrženého řešení jsou využity strukturované rozhovory.