Optimalizace logistických procesů v distribučním centru - Švandová, Kateřina; Smutný, Zdeněk; Sudzina, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Předmětem DP „Optimalizace logistických procesů v distribučním centru“ je identifikace logistických procesů odpovědných za vyskladnění a expedici zboží, jejich analýza a návrh úprav vedoucích ke zlepšení kvality procesů prostřednictvím úprav zejména současného informačního systému. V teoretické části jsou uvedeny informace o procesech, metodách průběžného zlepšování a modelování procesů. Praktická část využívá poznatků z části teoretické a zabývá se analýzou jednotlivých procesů, návrhem jejich zlepšení a ověřením návrhu. Pro povedení analýzy a ověření navrženého řešení jsou využity strukturované rozhovory.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses