Podnikatelský plán na založení obchodu s BARF produkty - Zedníková, Gabriela; Zadražilová, Dana, 1958-; Zadražil, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2020)
Tato bakalářská práce představuje podnikatelský plán k založení společnosti Šťastná tlapka, s.r.o. Z počátku jsou vymezeny teoretické podklady pro vytvoření podnikatelského plánu, jako jsou charakteristika podnikatelského plánu, zvolená metodika, analýza trhu, marketingový mix a konkurence. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán na založení společnosti. Představuje jednotlivé fáze založení podniku jako analýza konkurence, výběr dodavatelů, marketingové aktivity a na závěr kompletní finanční zhodnocení prvních třech let podnikání.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses